Ebizapple

Agent byrå

En agentwebside bygget med WordPress kan være en effektiv måte å vise frem tjenestene dine og bygge tillit hos potensielle klienter. Her er noen tips for å sette opp en agentwebside med WordPress:

Velg en egnet Template: WordPress har et stort utvalg av gratis og betalte Templates, så velg et som passer til bransjen din og presenterer tjenestene dine på en profesjonell måte.

Legg til informasjon om tjenestene dine: Opprett sider som beskriver de ulike tjenestene du tilbyr, for eksempel kjøp eller salg av eiendommer, utleieforvaltning eller kommersielle eiendommer.

Legg til en om oss-side: En om oss-side er viktig for å bygge tillit hos potensielle klienter. Legg til informasjon om din bakgrunn, erfaring og kvalifikasjoner.

Legg til en kontaktside: En kontaktside med et skjema gjør det enkelt for besøkende å komme i kontakt med deg. Du kan også inkludere din kontaktinformasjon, som e-postadresse og telefonnummer.

Installer relevante plugins: WordPress har et stort utvalg av plugins som kan hjelpe deg med å forbedre funksjonaliteten på nettstedet ditt.  For eksempel kan du installere et SEO-plugin for å forbedre rangeringen i søkemotorer, eller et sikkerhetsplugin for å beskytte nettstedet ditt mot angrep. Ebizapple har et godt utvalg av plugins – se et utvalg av våre plugins her. 

Disse tipsene vil hjelpe deg med å sette opp en profesjonell agentwebside med WordPress. Husk at en god webside tar tid å bygge, så vær tålmodig og fortsett å forbedre den over tid. Ta en titt på våre agent templates for inspirasjon.

It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching can help.

Scroll to Top