Ebizapple

Pris for Webside

Å sette pris på et webutvikling er ikke lett når en ikke vet helheten av ditt prosjekt

Her ønsker i Ebizapple å gi deg som kunde et valg. Din webside blir  ikke bedre enn de som utfører jobben. 

Prisen for å lage en WordPress-webside kan variere avhengig av flere faktorer, som for eksempel om du vil ha en enkel eller mer avansert webside, om du vil ha tilpassede design eller ikke, og om du vil ha tilleggstjenester som SEO eller integrasjoner med andre plattformer. Generelt sett kan man si at prisen kan være fra noen få hundre kroner til flere tusen avhengig av hva du ønsker. Det kan også være lurt å undersøke om det finnes gratis eller billige maler og utvidelser som kan hjelpe deg med å lage nettsiden din.

 

Billig webdesign trenger ikke være dårlig webdesign

Hva ønsker du å betale for ditt prosjekt?

 • En enkel blog
  Fra kr 1000
  En enkel blog template uten noen endringer. Her installerer vi templaten din på din server. Vi anbfaler vår egen server. Les mer her. Vi ordner settings som tittel og permalinker.
 • En informasjon side
  Fra 4000
  En informasjons side. Hjem, Om oss side, kontakt side og kanskje en blog. Dette på en av våre premium templates. Du kan lese mer om vår premium templates her. Her vil vi ikke gjøre særlige endringer. Vi vil ordne kontakt skjema for deg.
 • Netthandel webside
  kr 10 000
  En enkel e-commerce side. Her kan du velge en e-commerce template fra oss. Vi hjelper til med installasjon og gjør enkle tilpassninger i forhold til din bedrift. Se mer av våre e-commerce templates her.
 • Avansert Template
  Fra kr 20 000
  Bygge en fullt fungerende WordPress side på en Premium Template, med større endringer og flere avanserte plugins som må tilpasses din side (som personlige kalendere eller kompliserte bilde framvisning)
 • 3 parts integrering
  Fra kr 7500
  Integrering og spesialtilpasse tredje parts plugins. Her kan vi snakke om romresevasjons løsninger som eksmpelvis er koblet om mot Hotells.com via en API.
 • Spesialsydd Plugin
  Fra kr 10 000
  Skrive en ny plugin som løser en unikt problem

Ikke alt koster her hos Ebizapple – Ved kjøp av våre tjenester så får du med Templates og Plugins vi har lisens på. 

*Prisene er basert på erfaring og gir bare en pekepin på hva du kan forvente når det gjelder pris på din webside.

Ferdig pris

Med en ferdigpris modell så ser vi på helheten av ditt prosjekt der vi gir en pris for hele prosjektet. Her er vi på forhånd enig om hva som skal bli gjort. Denne løsningen passer best for den som vet helt klart hva som en ønsker å få utført.

Tid og andre kostnader

Denne løsningen passer best for langsiktige prosjekter. Der løsningen for hva som en ønsker å løse halvveis er fastbestemt. Vi vil her bestemme timesprisen og tidshorisonten, samt hva som eventuelt vil påvirke prisen. Dette gjør at vi kan lage endringer i prosjektet.

Times basert Modell

Når en har en ide der det ikke er mulig å pris sette prosjektet så er betalt per time en god løsning. Dette er en fleksibel løsning som passer mange.

Pakke pris

Hvis du har flere ting du ønsker å få utført så er det mulighet for å få en pakkepris for alt. Dette gjør at det ikke vil komme noen oversaskelser i forhold til pris.

Andre webutvikling oppdrag vi utfører

Selv om vi har fokus på WordPress gjør vi andre ting også

Tech Support Icon

Plugin til WordPress

Av og til så finner ikke den plugin som er nødvendig for funksjonen du ønsker. La oss få din webside til å utføre det du ønsker

Community icon

Fra PSD til WordPress

Har du et spesielt design i tankene – her er det bare fantasien som setter begrensnigne. Vil du ha et UX eller UI design? 

Q&A Icon

Fart

Hvordan din webside er bygd opp er vesentlig i forhold til fart i tillegg til hvilken server du bruker til din webside.

Content Icon

Sosiale media

I disse dager kommer en ikke komme utenom Sosiale media. Vi snakker FaceBook, Instagram eller Twitter. Da er det greit at de har bra design. 

Lead capture icon

Nyhetsbrev

Mange sier at pengene ligger i lista. Det vil si de som har kontakt deg og dem du kan sende nyhetsbrev. 

SEO Icon

SEO

Når du først har en webside så er det viktig  å bli sett. Dette er et arbeid som tar tid. SEO er lettere når oppsettet er riktig. 

Scroll to Top