Ebizapple

Tid er penger. Når det gjelder websider på nett vinner de raske nettsidene. Studie viser at bare et sekund forsinkelse på din webside kan forårsake 7 % fall i konverseringsfrekvensen. Er din webside 1 sekund raskere kan du derimot øke.

Hvis din virksomhet er på nett er du avhenging av en raske webside. En rask webside hjelper deg å komme raskere på ditt marked, du får økt engasjementm økt konvertering og økt inntekt.

Hos WP Engine har bygd platformen på de 2 raskeste serverene i verden Google og Amazon – der en har laget SaaS platform som leverer 4 fartsøkende tjenester slik at du kan fokusere på det det du er best på.

Med en bedre server er det slutt med maset om caching plugins. Med vår server fra WP Engine handler vi hurtigbufring automatisk. Gjennom en blanding av propritær teknologi og de beste metodene for hurtigbuffering gjør din webside mye raskere. EverCach reduserer belastningen på sin server og dermed øker farten på din webside.
EverCache er en slaøerbar hurtigbuffer for wordpress og består av en rekke komponenter som gjør din webside raskere. Den legger opp en rekke regler som vil styrke Nginx og Apache, Warish cache, Memcached baserte objekter og forbigående buffering, automatiske utløpsoverskrifter, database og CD-cache og et fullstendig administret CDN og proxy servere.
De fleste host for websider betjener automatisk forespørsler om bilder, JavaScript og CSS fra backend ressurser. Dette er noe som blir håndtert gjennom EverCache, som er i stand til å håndtere langt mer trafikk enn standard hosting servere. WP Engine ivaretar alle dine grunnleggende behov for hurtigbufferinginkludert nettleser caching og objekt caching, fra det øyeblikket du laster opp din WordPress webside på på WP Engiene.

GZIP kompresjon kan være en av de enkleste og mest effektive måtene å øke hastigheten på nettstedet ditt. I hovedsak komprimerer GZIP de tekstbasete dataene på websiden din før dine kunder leser den av på sin mobil – nettbrett eller webleser. Ved GZIP kompresjon så optimaliserer du nedlastingshastigheten og bruker mindre “bandwidth”.
Aktivering av GZIP komprimering kan redusere størrelsen på innhold overført med opptil 70 % – noe som gjør at din webside går vesentlig raskere. DET BESTE AV ALT du trenger ikke å konfigurasjon eller bekymre deg for GZIP – Alt blir håndtert.

MySQL er kritisk del av WordPress websiden din. Det er databasen som lager alt av innhold, Theme innstillinger og tar tak i infomasjonen som er på din webside. Hver gang dine kunder til din webside og trykker på din webside så skjer det et anrop til en server som må håndteres raskest mulig. Hos WP Engine bruker de Percona MySQL som kort fortalt er 40 % raskere enn en standard MySQL database.
Hos WP Engine finjusterer vi databasen din til maks. Vi justerer oss og setter spørsmålstegn hvorfor din webside er treg – og gjør de innstillinger som er nødvending, der databasen bare gjør det som er akkurat nødvendig for at at din webside ikke spør mer en nødvendig.

Alle WP Engine kunder har til serverenettverket over hele verden (CDN). Et nettverk av servere plassert rundt over hele verden som tar se av ditt statiske innhold (bilder, JavaScript, CSS, “stylesheets”) slik at selv om din kunde er i USA så trenger ikke ditt statiske innhold å bli lastes opp fra Tyskland.
CDN er for deg som har et globalt kundegrunnlag. Ved å bruke CDN vil dine kunder koble seg til den nærmeste serveren noe som gjør din webside vesentlig raskere ved at de ikke trenger å sende data frem og tilbake over halve jordkloden. (Hvis du har personlig plan så vil det forekomme noe ekstra for denne tjenesten)

Scroll to Top