Ebizapple

QR kode som en del av hotell bestillings prosessen

MotoPress er et verktøy for opprettelse og administrering av bestillinger og reservasjoner for hoteller og utleieboliger. MotoPress bruker QR-koder som en del av bestillingsprosessen for å gjøre innsjekkingen mer effektiv og praktisk for både gjester og hotellpersonale.

Når en gjest gjør en reservasjon gjennom MotoPress, genererer systemet en unik QR-kode som inneholder informasjon om reservasjonen, som navnet på gjesten, innsjekkingsdato, utsjekkingsdato og romtype. Gjesten mottar deretter QR-koden i en bekreftelses-e-post eller via en mobilapp, som de kan skanne ved ankomst til hotellet.

Ved ankomst til hotellet kan gjesten skanne QR-koden sin ved en selvbetjeningsterminal eller ved resepsjonen. Dette gir hotellet informasjonen de trenger for å identifisere reservasjonen og bekrefte at gjesten har ankommet. QR-koden kan også brukes til å åpne dører til hotellets rom og fasiliteter, slik at gjesten kan få tilgang til de reserverte områdene uten å måtte vente på å bli ledsaget av hotellpersonalet.

MotoPress QR-koder er dermed en enkel og praktisk måte å gjøre innsjekkingsprosessen mer effektiv og praktisk for gjester og hotellpersonale. QR-kodene gjør det mulig for gjester å skanne og sende informasjonen sin raskt og enkelt, samtidig som hotellpersonalet kan bekrefte reservasjonen og gi gjestene tilgang til hotellets fasiliteter.

QR kode og JetEngine

Crocoblock er en WordPress-plugin som brukes til å utvikle og designe nettsteder ved hjelp av Elementor-sidebyggeren. Crocoblock inkluderer en rekke tillegg og verktøy for å hjelpe brukere med å bygge funksjonsrike og skreddersydde nettsteder.

En av funksjonene til Crocoblock er muligheten til å integrere QR-koder i WordPress-nettsteder. Dette kan gjøres ved hjelp av JetEngine-tillegget til Crocoblock, som er en verktøykasse for å bygge tilpassede innholdstyper, tilpassede felt og dynamiske maler.

Med JetEngine kan brukere lage tilpassede maler for å generere QR-koder basert på spesifiserte data eller informasjon som er lagret i WordPress-nettstedet. QR-kodene kan inkludere informasjon som URL-er, kontaktdetaljer, produktdetaljer, og mer. QR-kodene kan deretter vises på WordPress-nettstedet ved hjelp av en kortkode eller en widget som er inkludt i JetEngine-tillegget.

Ved å integrere QR-koder på WordPress-nettstedet, kan brukere enkelt gi besøkende tilgang til informasjon og data på en rask og praktisk måte. Dette kan være spesielt nyttig for å dele informasjon om produkter eller tjenester, eller for å gi besøkende enkel tilgang til kontaktinformasjon eller nettstedlenker. QR-kodene kan også brukes til å spore interaksjon og engasjement på nettstedet.

Scroll to Top