Ebizapple

MotoPress Hotell og Resavasjons Addons


MotoPress WordPress Reservation-plugin er et alt-i-ett-plugin for di hotell, airbnb, utleie virksomhet. MotoPress har virkelig satset på hotell og resevasjons for utleie. Tusenvis av brukere og selskaper i feriestedet, turutleie eller forskjellige andre kortsiktige leiebransjer har brukt disse tilleggene som du får gratis av oss i Ebizapple.

Plugin inkluderer eiendomsovervåkingssystem for å legge til lister med informasjon og også priser, online reservasjonsmotoren som støtter globale tilbakebetalingsportaler, og også en kanalovervåker for automatisk synkronisering med utvendige OTAer, for eksempel Airbnb eller Booking.com (uten overbooking !).

I motsetning til populære skybookingsløsninger så vel som systemer, krever ikke WordPress-bestillingsprogrammet fra MotoPress en ekstra betaling for hver bestilling. De ulike tilleggene gir deg en stor fleksibilitet i forhold til hva du ønsker å oppnå.

Utvid ytelsen til MotoPress Hotel Booking-plugin med nyttige tillegg for dine tilpassede formål.

Ved å bruke Hotel Booking-utvidelser er det veldig enkelt å legge til en rekke oppgjørsportaler å håndtere på internettbestillinger, automatisere driftsprosedyrer for å be om og også samle inn betalinger fra dine gjester, gi muligheten til å dele kundenes svar og også rangere, og følgelig bygge solid database av kunder som har registrert seg hos dere.

Hvis du bruker visuelle redaktører for å bygge nettsidene til nettstedet ditt, sørget vi for at du også kan håndtere innholdet opprettet av Resort Reservation Plugin på en brukervennlig måte. Personalized Elementor og Divi Hotel Booking-utvidelser lar deg redigere MotoPress-kortkoder visuelt innenfor det kjente grensesnittet til nettsidebyggeriet du bruker.

Sett opp WordPress-bestillingssystemet ditt med den kreative kombinasjonen av WordPress Hotel Reservation-programtillegget og dets kraftige tillegg sammen med Ebizapple som gir deg den oppfølgingen du fortjener.

Hotell Booking

MotoPress WordPress Hotel Booking-plugin er en “alt-i-ett” utleie plugin. List ubegrensede overnattingssteder og tjenester, godta direkte online reservasjoner, synkroniser alle bestillinger på tvers av OTA og mer. Dette WordPress-hotellbestillingsprogrammet er perfekt for å drive et hvilket som helst hotell, uansett størrelse, funksjon eller pris: et hotell, ferieutleie, leilighetsbyrå, vandrerhjem og mer.

Hotell betaling

Denne plugin integrerer WooCommerce betalingsside med MotoPress Hotel Booking plugin for WordPress. Dette er en spesialsydd plugin for Hotell Booking. Den håndtere online reservasjon av overnatting som blir reservert.

Kunde betaling

Denne plugin vil automatisere arbeidsflyten din for å be om og samle inn leiebetalinger fra kundene dine. La gjestene dine sikre bookingen ved å betale hele eller gjenværende saldo i et bestemt antall dager før ankomst. Send lenke for betalingsforespørsel om saldo automatisk eller manuelt. Motta alltid betalinger i tide uten behov for å håndtere gjentatte oppgaver.

MailChimp

Integrer og automatisering av e-handelsverktøy via Mailchimp til e-postmarkedsføring. Få Abonnenter automatisk brukere som bestiller innkvartering via nettstedet ditt på Mailchimp-målgruppene / lister eller utgangsbokser for samtykke i kassen. Send hvilket som helst volum av automatiserte målrettede e-poster for å markedsføre eiendommen din og øke direktebestillinger for senere bruk.

Epost

Pluginen lar deg lage vanlige hendelsesdrevne e-post / varsler, for eksempel instruksjoner om henting av nøkler eller husregler, før og etter ankomst / avreise. Oppsalgstjenester eller tilby eiendomsoppgraderingsalternativer ved å sende relevante e-postmeldinger før ankomst. Be om eiendomsanmeldelser for å få sosial bevis i et visst antall dager etter utsjekking. Send hvilken som helst annen type automatiserte relevante e-poster for å øke tilleggsinntektene. Mindre arbeid for en leder, en resepsjonist eller en husholderske..

Checkout felt

Denne hotellbestillingsutvidelsen lar deg redigere skjemaet som vises i kassen ved å tilpasse gjeldende felt for hotellbestilling eller legge til nye tilpassede. Tillegget legger til flere felttyper du kan bruke til å skreddersy kasseopplevelsen til dine forretningsbehov: samle mer grunnleggende informasjon fra gjestene, krever ekstra juridiske data / avtaler for å overholde retningslinjene i ditt land eller din eiendom, slik at gjestene kan legge igjen kommentarer osv. Du kan også legge til ekstra tekstfelt med instruksjoner eller en henvisningsundersøkelse for å lære hvordan gjestene finner deg.

PDF faktura

Denne utvidelsen lar deg automatisk sende fakturaer som PDF-filer til gjestene dine. Du kan enkelt tilpasse fakturamaler og automatisk sende dem til gjestene dine basert på bestilling og betalingsinformasjon. En PDF-faktura inkluderer eiendom, tjenester, skatter og avgifter. Tillegget lar deg sende fakturaer som et vedlegg til e-post til de bekreftede bestillingene, samt se, laste ned eller skrive dem ut når som helst fra admin webside.

Anmeldeser

Bygg tillit til reisende ved å ha ekte brukergenererte anmeldelser. Dette enkle å implementere WordPress eiendomsrangeringssystem lar gjestene sende inn skriftlige anmeldelser og stjernevurderinger som vurderer innkvarteringen din etter forskjellige kriterier. Administrer anmeldelser med kraft og fleksibilitet i det opprinnelige WordPress-kommentarsystemet, tilpasse vurderingsoppsettet, vis dem på en hvilken som helst side eller som en widget.

Scroll to Top