Ebizapple

WooCommerce trenger en rask og sikker hosting server.

Høy sikkerhet netthandels hosting, effektiv caching for WooCommerce, og øyeblikkelig butikk søk for dine kunder som gir dem relevant resultat opptil 10 ganger raskere.

Hvis din nettbutikk er treg så kan du som eier av en nettbutikk miste kunder ved at de mister interessen av det du selger. I værste fall kan din nettbutikk krasje. Dette er noe som du bør unngå.

Her har vi i Ebizapple gode nyheter, presenterer vår nyeste eCommerce funksjon “Live Cart” og EverCache.
Live Cart gjør real time opptdateringer til din nettbutikk uten at det går utover prestasjonen til din webside.
EverCache gir kundene dine bedre kjøps opplevelse ved at din side går raskere som kan resultere i 2X raskere webside.

Live Cart

Kunder ser som regel etter en eller flere produkter på din nettbutikk. Det er derfor viktig at de finner det de leter etter raskt. Dette uten å lete etter mange menyer av produkter. Med Live Cart kan kan kundene søke på produkter og deler av ord – for å komme til en oversikt over de produktene du måtte ha på det søke ordet eller katogori. 

.

Hva betyr egentlig fart og sikkerhet på din webside?

Sett at din webside blir 1,5 sekunder raskere og gjør at dine kunder ikke mister sine data. Noe som kan være kritisk i høysesonger som Black Friday eller Cyber Week. Koblingene mellom din nettbutikk og din hosting server kan være kritisk, sammen med betalingsløsningen.

Fart og sikkerhet er viktig for din netthandel webside. Du må sørge for at siden din er sikker nok til å håndtere hacker angrep og sikre din informasjon detaljer for deg og for dine kunder. Hvis du ønsker å lære mer om eCommerce hosting plan så er vi klare til å hjelpe deg. 

Scroll to Top